Ива Митева и Любомир Каримански официално ще се включат в нов

...
Ива Митева и Любомир Каримански официално ще се включат в нов
Коментари Харесай

Знакови лица от ИТН влизат в нова коалиция

Ива Митева и Любомир Каримански публично ще се включат в нов политически план, откакто напуснаха партията на Слави Трифонов " ИТН ".

От 10 часа на следващия ден те ще показват новата обединена коалиция " Заедно " в Българска телеграфна агенция, оповестява novini.bg.
-->
Митева бе началник на Народното събрание в 45-ото и 46-ото Народно събрание, в идващия парламент бе заместител на ръководителя, а с изпадането на Има Такъв Народ от Народното събрание се върна в администрацията на Народното събрание.

В края на предходната година Митева загатна за нов политически план, само че отхвърли да каже дали ще се завърне в политиката. " Не желая да бъда човек, който се е появил в политиката, с цел да вземе нещо. Единственото, което желая, е името ми да остане чисто ", съобщи тя в едно от дребното си медийни участия тогава.

Каримански пък бе претендентът на Има Такъв Народ за шеф на Българска народна банка. Като народен представител от партията на Трифонов оглави бюджетната комисия. " Аз не съм от „ ИТН “ (ИТН), аз бях от гражданската квота единствено. Все отново изборите завършиха “, разграничи се той от някогашните си съпартийци през октомври м.г. Малко по-късно бе назначен като консултант на служебния министър на финансите, съобщи " 24 часа ".

От анонса за идното събитие излиза наяве, че в тяхната партия ще бъде и Юлиян Софрониев. Той е основател и основен изпълнителен шеф на високотехнологична българска компания, която създава и създава системи за сигурност, надзор на достъпа и работното време, основани на биометрична идентификация.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР